علت آتش‌سوزی امشب و مشاهده دود در شرق تهران(خیابان دماوند) چه بود؟ (۱۸ مهر ۱۴۰۴) تعطیلی ۲۴ درمانگاه خصوصی مشهد در پنج سال اخیر | بدقولی بیمه‌ها، بلای جان مراکز درمان سرپایی دستگیری عامل اسیدپاشی به رییس شورای شهر «درود» خراسان رضوی زندگی سالم با سلامت روان | گذری کوتاه بر مفهوم سلامت روان از منظر روان‌شناختی، جامعه‌شناسی، پزشکی و دینی آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست
سرخط خبرها

لغو مجوز ۶۵ موسسه اعزام دانشجو به خارج| رشد تقاضا برای اعزام به کشورهای شرقی

  • کد خبر: ۱۰۶۴۶۹
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۵
لغو مجوز ۶۵ موسسه اعزام دانشجو به خارج| رشد تقاضا برای اعزام به کشورهای شرقی
سرپرست معاونت بورس و امور دانشجویان خارج وزارت علوم گفت: در حال‌ حاضر حدود ۱۸۵ مؤسسه اعزام دانشجو فعال هستند که طی دو سال گذشته از ۲۵۰ مؤسسه به این تعداد رسیده‌است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد سلمانپور درباره آخرین وضعیت فعالیت مؤسسات اعزام دانشجو به خارج از کشور گفت: مؤسسات اعزام دانشجو به خارج، طبق مقررات و ضوابطی که مصوب هیأت وزیران است، باید طی یک فرایندی مدارک خود را تکمیل کنند و مراحلی را طی کنند تا اینکه سازمان امور دانشجویان مجوز تأسیس و فعالیت برای این مؤسسات صادر کند.

وی ادامه داد: تا دو سال گذشته نزدیک به ۲۵۰ مؤسسه اعزام دانشجو به خارج فعال بودند که برخی از آن‌ها تخلفات متعددی داشته‌اند، لذا مجوز فعالیت برخی از آن‌ها لغو شده و یا به حالت تعلیق درآمده است، در حال حاضر ممکن است موسساتی به‌صورت غیرمجاز و یا غیرقانونی هنوز فعالیت داشته باشند، مسلماً ما اگر مطلع شویم از طریق اهرم‌های قانونی جلوی فعالیت آن‌ها را خواهیم گرفت، منتها چیزی که بسیار حائز اهمیت بوده، این است که خود متقاضیان اعزام به خارج برای تحصیل در دانشگاه‌های خارجی، باید ابتدا قانونی بودن این مؤسسات را دنبال کنند.

سرپرست معاونت بورس و امور دانشجویان خارج گفت: به‌هیچ‌وجه از طریق موسساتی که مجوز قانونی ندارند و یا غیرقانونی هستند اقدام نکرده و مشاور نگیرند، چراکه کمترین ضرر آن این است که اگر مشکل و اختلافی پیدا کردند، سازمان امور دانشجویان نمی‌توانند از آن‌ها حمایت کند.

وی افزود: برخی از این مؤسسات غیرقانونی، متأسفانه اطلاعات نادرست و غلطی در اختیار این متقاضیان قرار می‌دهند، به‌عنوان مثال متقاضی ایرانی را به طرف دانشگاه‌هایی که از نظر سازمان امور دانشجویان اعتبار ندارد هدایت می‌کنند و این دانشجویان مشغول تحصیل می‌شوند و سپس مشاهده می‌کنند که این دانشگاه‌ها نظر علمی ضعیف هستند پس سرخورده می‌شوند و لطمه‌های زیادی می‌خورند و یا این‌که به خیال ضعف علمی آن دانشگاه ادامه تحصیل داده و فارغ‌التحصیل می‌شوند سپس مدرک خود را به ایران می‌آورند و مواجه می‌شوند با عدم ارزشیابی مدرک و این پاسخ که، دانشگاهی که دانشجو تحصیل کرده است اعتبار نداشته در واقع هم عمر و هم پول خود را تلف کرده‌اند.

سلمانپور افزود: بنابراین واقعاً توصیه اکید ما این است که خود مردم و خود داوطلبان برای تحصیل در خارج از کشور از طریق این مؤسسات غیر قانونی اقدام نکنند البته متأسفانه همین مؤسسات غیرقانونی غالباً فضایی را برای عزیزان ما ترسیم می‌کنند، یک فضای غیرواقعی است، فضایی که علی‌الظاهر یک فضای پرجاذبه خیال‌انگیز است و وقتی دانشجویان به آنجا مراجعه می‌کنند، می‌بینند که از این خبر‌ها نیست.

سرپرست معاونت بورس و امور دانشجویان خارج یاد آور شد: توصیه ما به دانشجویان به‌ویژه در مقطع کارشناسی این است که اولاً اصلاً برای تحصیل در این مقطع به خارج از کشور اعزام نشوند، چون به مشکلات متعددی برمی‌خورند، این در حالی است که تمام رشته‌ها بدون استثنا در داخل کشور در مقطع کارشناسی و حتی کارشناسی ارشد بدون استثنا در دانشگاه‌های ما وجود دارد و قوی‌تر از خیلی از دانشگاه‌های خارجی و حتی تنه می‌زند با برخی از دانشگاه‌های معروف و ممتاز اروپایی، بنابراین واقعاً معقول نیست که در مقطع لیسانس د اعزام شوند آن‌هم بروند در تبلیغات ناصواب مؤسسات غیرمجاز اعزام قرار گیرد.

وی درباره اینکه مجوز چه تعداد از این مؤسسات لغو شده است افزود: درحال حاضر حدود ۱۸۵ مؤسسه اعزام دانشجو فعال هستند که طی دو سال گذشته از ۲۵۰ مؤسسه به ۱۸۵ مؤسسه رسیده‌است و همچنین حدود ۳۰۰ متقاضی جدید نیز برای تأسیس مؤسسات دریافت شده است، که با توجه به سختی شرایط اخذ مجوز، با درخواست تعدادی موافقت شده، و در مراحل راه اندازی مؤسسات اعزام جدید هستند.

سلمانپور درباره اینکه درخواست‌های جدید اعزام دانشجو بیشتر به مقصد کدام کشور‌ها است افزود: درخواست‌ها متنوع است، اخیراً با توجه به اینکه استقبال از کشور‌های شرقی زیاد می‌شود، رشد متقاضی برای تأسیس مؤسسات برای اعزام به کشور‌های شرقی رو به‌افزایش است.

وی دوباره تاکید کرد: متقاضیان تحصیل در خارج از کشور که از طریق مؤسسات اعزام دانشجو اقدام می‌کنند، قبل از هر اقدامی ابتدا دانشگاه معتبری را از روی لیست اداره دانش آموختگان وزارت علوم انتخاب کنند سپس به لیست مؤسسات خدماتی اعزام مجاز و غیر مجاز که در وب سایت اداره بورس دانشجویان خارج وزارت علوم منتشر شده به آدرس http://scholarship.saorg.ir مراجعه کرده و هیچ آدرس دیگری را قبول نکنند.

سلمانپور ادامه داد: متقاضی باید بعد از اینکه از لیست وزارت علوم، دانشگاه و سپس مؤسسه معتبر را انتخاب کرد با مؤسسه تماس حاصل کند و مؤسسات موظف هستند اطلاعات و مشاوره لازم را ارائه دهند و فرایند اخذ پذیرش از دانشگاه خارجی را توصیف کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->